miercuri, 29 iulie 2009



                                                                          Draga Tepes,

         

          De cand ai parasit plaiurile mioritice,viata a devenit mai de cacat.Si e un cacat atat de puturos incat regret ca nu m-ai luat cu tine.Din nefericire nu eram nascuta in acele vremuri ,iar asta nu ma face decat sa imi doresc mai tare sa fac victime.

         Astazi,dupa ce am dat cu laptopul de parchet si cu capul de zid am decis sa ucid un om…doi,trei,dar cine ii mai numara ca nevoie de ei nu mai are nimeni oricum,cu atat mai putin eu,mizantropa.Daca nu pot sa elimin tarele cu adevarat periculoase voi incepe de jos,cu insignifiantele scursuri ale societatii.
        Fire egoista,incepem cu ce-I al meu.Un tigan mi-a omorat astazi pisica cu Dacia lui 1310 de culoarea galben pipi.Curand va deveni caruta ca mi-am pus in plan sa i-o proiectez coupe dupa ce ii fac cateva incantatii si blesteme de nici Ciresica nu-l mai scapa.Pisica mea era neagra,ca pielea si gaura curului sau,asa ca feri-s-ar de furia ei,ca de a mea nu-l mai pazeste nimeni.
       Dupa ce il voi transa constiincios,ligament cu ligament,voi trece la pitipoancele cu genti pe incheietura,buze tuguiate si ochelari cat fata care umbla pe la “metroaie” si troleibuze.Pe ele le voi impinge sub roti ,sine…si scari rulante(si aici imagine vizuala cu ele dand de capul fiecarei trepte poc-poc-poc!). Cu gandul ca exista vreun demiurg, ma voi ruga sa cada de pe tocuri si sa-si franga gatul.M-am saturat sa le aud smiorcaindu-se si pisicindu-se pentru lucruri lipsite de substanta.
      Urmatorii pe lista nu sunt altii decat carnatii “infierbantati” cu pupilele dilatate care ma trec prin fiecare nivel de disperare cand isi fac simtita prezenta prin tot felul de remarci colorate,stupide si inutile:”papusa”,”ce frumoasa esti”,”mama ce bunaciune” ,”off” si alte onomatopee/vocalize specifice regnului animal de genu` ”oooo”,”eeee” si “uuuu” chiar si atunci cand sunt insotita de cate cineva.
      Continuam lista omuciderilor cu lasii si mincinosii.Da,lasii pe primul loc pentru ca sunt ca mucegaiul.Nu stiu sa faca altceva decat sa acapareze ,sa strice si sa stea ascunsi in intuneric. Aici,spre exemplu,ma refer la dilimacii care ataca in haita,ca daca ar fi singuri s-ar pisa pe ei.
Ziceam ceva de mincinosi,de ce de mincinosi?Nu am nimic cu mincinosii,atata timp cat stiu sa minta istet si nu sunt prinsi.Dar pe langa ca esti mincinos,mai esti si prost!?Asta nu e de scuzat.Esti penibil!Culca-te…dormi somnul cel de veci.
      Nu pot omite necesitatea eliminarii din randul celor vii a barfitorilor.Sunt jenanti si consuma fara rost oxigenul planetei.Cu adevarat palpitant e cand un barfitor e si mincinos,satisfactia eliminarii lui e cu atat mai mare.E ca si cum ai castiga la loto fara sa investesti in prealabil intr-un bilet norocos.
      Cu o placere scoasa din tipare as scalpa hotii.M-am decis sa ma experimentez in tainele practicii voodoo,si sa-mi ung tocurile usilor si geamurilor de la toate casele cu praf de caramida rosie in asa fel incat la iesirea din incinta sa nu purceada cu lucruri in plus care nu sunt ale lor,ci cu lucruri in minus care sunt ale lor,spre exemplu membrele locomotorii.Cat de indobitocit sa fii sa intentionezi sa intri intr-o curte,ziua in amiaza mare,si cu mine inauntru!E de prisos sa zic cum a luat-o individu` respectiv la fuga pe DN1?In plus de asta,casa a mai fost sparta o data de altii mai priceputi ca el…intre timp situatia s-a schimbat pe aici,au mai aparut doi ciobanesti germani antrenati de lupta,o alarma si camera de filmat.Idiotule care esti tu idiot!
      Nu ar trebui sa uit de lapidarea plangaciosilor si sensibililor.Cei care cer mila altora,care cred ca impresioneaza astfel.Sunt bagatori de seama.Tristi!Inapti!Bai berbecule,daca te bagi singur in cacat,tine-ti respiratia si da-i din coate pana iesi de acolo.Daca nu reusesti inseamna ca acolo ti-e de fapt locul,nu-mi subestima durerea-n cur de tine ca n-ai idée cat de nelimitata e.
      Nu omorati,dar poate biciuiti ar trebui sa fie cei care nu au un scop clar definit in viata.Asa zisii pierde-vara.Poate in timp ce le aplici loviturile pe spate isi mai vin in fire si se hotarasc sa se faca macar sadomasochisti pentru a perpetua specia de sadici sau masochisti(sau ambele,fie,practica onorabila de altfel,atata timp cat scutesti energie in a-i bate.Cu ei nu-i bai,se bat singuri sau se bat intre ei!).
      Dezaprob si spiritul de turma.El este vinovat pentru tot ce este daunator in societate,in facto,in lume.Ne batem cu pumnul in piept ,chipurile, detestam socialismul si comunismul care zeci de ani au distrus liberul arbitru dar inca ii mai lasam pe altii sa gandeasca in locul nostru. Ne plangem ca suntem niste biete jertfe aduse unui scop peste puterile noastre de intelegere,o conspiratie,cand colo suntem victimele ale propriei noastre lipsa de actiune. Si metehnele pot fi ucise,daca le personificam.Dar maladia asta e mult prea bine integrata in ADN-ul uman,iar genetica se simte depasita la capitolul asta.Se poate trata doar prin izolare,dar ce om sanatos la cap(at) ar accepta-o?Numai un alienat,ca subsemnata (“<Orice singuratate-I un pacat.>Asa graieste turma.” F.Nietszche)

       Inchei aceasta epistola (mas o menos!) cu ganduri mai negre decat cu cele care am inceput,dar un singur lucru nu l-am scapat din vedere,si anume ca mi-e dor de tine.Posibil si altora.Unde esti tu Tepes, doamne!?

 "Unde esti tu Tepes, doamne? Ca punand mana pe ei,
Sa-i impartzi in doua cete, de nebuni si de misei,
Si in doua temniti large cu de-a sila sa-i aduni,
Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni!"


Niciun comentariu: